Skip to content

Over Changes Marketing Creatie

Ik, DaniĆ«lle Eggengoor (eigenaar Changes Marketing Creatie) , geloof dat marketing in de toekomst alleen nog maar belangrijker wordt. In veel organisaties is sales de hoofdafdeling voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten of de verkoop van producten. Ik ben van mening dat deze taak steeds vaker naar de marketingafdeling wordt verplaatst. Marketing komt steeds meer op de voorgrond. Dit lees je ook in de blog, “Vervangt marketing sales?“.

Hoe kan Changes Marketing Creatie u helpen?

De internetwereld verandert (changes) continu. Het is belangrijk om als organisatie deze innovaties bij te houden en te implementeren binnen uw bedrijf. Om deze marketing trends en innovaties goed te kunnen volgen bent u veel tijd kwijt. Hiermee kan ik u helpen! Ik ben dagelijks bezig met allerlei marketingactiviteiten en daardoor op de hoogte van de laatste trends en innovaties. Ik kan u helpen met diverse marketingactiviteiten binnen uw organisatie, van advies tot uitvoering.

Waarmee kan ik u helpen?

Changes Marketing Creatie ondersteunt bedrijven in verschillende sectoren. Ik voer vooral opdracht uit voor bedrijven in de provincies Overijssel en Flevoland. Ook als u buiten dit gebied woont, help ik u graag! Neem hiervoor gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden voor uw organisatie.

Over Changes Marketing Creatie - Danielle Eggengoor